februari 4, 2023

Doe je mee? Klankbordgroep en werkgroep leefomgeving

Huurdersstichting Bloemenbuurt Enkhuizen (HSBBE) heeft een aantal Bloemenbuurtbewoners, waarmee zij overleg pleegt, advies vraagt en welke als klankbordgroep dient. Ook zijn er een aantal die meehelpen met het verspreiden van de enquetes, overleg met en het informeren van andere bewoners en huurders, e.d. of die meedenken over een bepaald onderwerp als bijvoorbeeld de leefomgeving.

Op dit moment wordt er (i.s.m. WelWonen) een werkgroep opgericht met huurders en bewoners die zich bekommeren om de leefomgeving van de Bloemenbuurt. Dit, omdat de buurt enorm aan het verpauperen is. Met het oog op het feit dat het nog vele jaren gaat duren voor alle woningen gesloopt zijn, is WelWonen samen met HSBBE en de bewoners bezig met plannen maken om de Bloemenbuurt weer de Bloemenbuurt te maken. Op donderdag 27-02-2020 was de eerste bijeenkomst in Ijsselzand.

Wil jij ook bijdragen aan de activiteiten van de stichting en bijvoorbeeld meedoen als klankbord of meedoen in de werkgroep leefomgeving, dan kun je even contact met ons opnemen, Heb je ideeen of tips, stuur ze naar ons op! Wie weet kunnen wij er iets mee doen.

Wij zijn verder ook op zoek naar handige vrijwilligers die o.a. mee willen helpen tuinen op te knappen van degenen (bijvoorbeeld je oudere of gehandicapte buren) die dat niet (meer) kunnen. Doe je mee?

 

Wist u, dat er vanaf 2016 tot op heden en zonder uw medeweten door WDE/Welwonen geëxperimenteerd wordt, met uw huurdersrechten?

Graag uw mening

[contact-form][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Website” type=”url” /][contact-field label=”Bericht” type=”textarea” /][/contact-form]