maart 27, 2023

De Voorzitter

Voorstellen Johan

Geboren in Leeuwarden en deels als kind in kleine Friese dorpjes opgegroeid. Uiteindelijk via een goede vriend die ook bij de Marine zat, 34 jaar geleden naar Enkhuizen gekomen, een goede vrouw gevonden en toen gebleven. Nu ook al weer vele jaren tevreden bewoner van de Bloemenbuurt.

Techniek is mijn passie; 17 jaar bij de Marine, waarvan 15 jaar als Vliegtuigtechnieker en later grondwerktuigkundige. Nadat ik de Marine verliet is mijn nieuwe passie de luxe jachtenbouw geworden. Je bent nooit uitgeleerd, dat is het mooie daaraan.

De Bloemenbuurt is voor mij speciaal omdat ik de stijl van de woningen heel mooi vind en ook de manier waarop de straten zijn ingericht. Grote diepe tuinen zijn tegenwoordig een luxe geworden. Het is fijn om te zien dat er nog mooie groene tuinen zijn. Het geeft onze buurt echt wat speciaals.

Na al die jaren hier wonen ken ik veel mensen uit de wijk, mijn vrienden wonen dichtbij en we hebben fijne buren. Ik vind dat waardevol. Voor mij een reden temeer nooit akkoord te gaan met de sloop van onze woning en onze leefomgeving.

Ik weet dat deze wijk er na de renovatie geweldig uit zal zien. Als we ons als bewoners ook nog voor onze wijk (en een beetje meer voor en met elkaar, wellicht?) inspannen, kunnen we er met z’n allen in korte tijd weer een prachtwijk van maken. Dat geloof ik echt.