februari 4, 2023

29 Maart Huurdersbijeenkomst Begoniastraat 1 – 18

Op 29 maart houden wij een huurdersbijeenkomst voor de huurders van Begoniastraat 1 – 18. Wij hebben een aantal zaken waarover wij je willen informeren.

Hierna zullen wij een bijeenkomst houden voor de huurders Asterstraat, waarvan hun woningen op de sloopnominaties staan.

Heb je een brief ontvangen dat je verplicht moet verhuizen? Doe niets! Je mag en kunt weigeren! Dit wordt je alleen niet verteld. Als 70% van de huurders Nee zegt, dan gaat het feest gewoon niet door. Ook zijn er geen huurderscommissies ingesteld. En zo hebben wij meer zaken gevonden die niet kloppen!

De woningcorporatie heeft zich beklaagd dat het Stadsteam op de oorspronkelijke flyer staat. WDE voelt natte voeten …. Het Stadsteam mag zich er niet mee bemoeien, maar wel de rotzooi opruimen die de woningcorporatie maakt. Bewoners worden op niets af de woningnood in geduwd. De daklozen van het afgelopen jaar hebben nog niet eens vast onderdak gevonden. Toch zal het Stadsteam de huurders die in nood zijn, zover zij kan, blijven steunen.